Les necessitats educatives


Totes les persones naixem amb la capacitat d’aprendre però no tots aprenem ni igual ni al mateix ritme, i d’aqui neix el recolzament i l’acompanyament amb l’atenció psicopedagògica. 


En algunes ocasions es deu a un retard maduratiu que requereixen un previ entrenament per estimular l’aprenentatge dels nens/es i adolescents amb l’objectiu de reflectir el seu procès natural cap a un desenvolupament òptim de les seves capacitats i habilitats. 


Altres vegades existeixen dificultats d’aprenentatge (lectoescriptura, disgrafía, dislèxia, discalcúlia, etc.) que es poden superar i treballar mitjançant  programes específics d’intervenció psicopedagògica amb l’objectiu d’afavorir la seva evolució personal i el seu progrès escolar.


Partint d’una prèvia valoració i posterior diagnòstic coneixarem el nivell d’evolució de cadascú i a partir d’aqui s’establirà un pla de treball i intervenció acord amb les necessitats per treballar que garantirà el treball unificat per treballar conjuntament des del centre, l’escola i la familia. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PAPIROFLEXIA! (pels més petits) ☺️

JOCS FÀCILS DE FER A CASA I APRENDRE JUGANT!